Det räckte inte riktigt hela vägen i lördags, Cat får ändå godkänt för andraplatsen.
Som Hultman och Forsgren sa efteråt körde Rikard för tidigt.
Banan var lite mer krävande än vad den kändes, hade han kört 4 lopp innan hade han nog väntat till 400 kvar, när loppet kördes tyckte jag att han gjorde rätt, sa till och med högt ”stick nu när du har försprång” lätt att vara efterklok, positiva är att hon nu står bra inne i ett stolopp på V75 på Mp nästa lördag.

Jori vinner enkelt 13jan. Foto: Magnus Strömsten

Dit siktar vi också med Jori som vi är på väg till Solvalla med för att slipa formen.Otrolig utveckling på honom nu när han äntligen kommit till start och visar han samma uppfattning som senast har han bra chans i V65-4 kl 1350.
Det var 3 täta starter sist och nu han fick det lite lugnare fram till för en vecka sedan. Har han nu blivit en ”normal” häst ska han prestera bra idag, men en del så tröga hästar blir lite sega med mer än 2 veckor mellan loppen, och han har fått ett normalt träningsupplägg, så vi får se hur det fungerar.

Uppdatering: Jori följde bilen och tog ledningen lätt. Kändes seg hela vägen men sträckte på sig i slutskedet, åkte dit sista 30m mot en häst som kom långt ut i banan och han aldrig märkte av, blev lite som jag befarade, men kommer vara vassare om 8 dagar och jag får ändra upplägg lite till nästa gång han får 3-4veckor mellan starterna.

Tvååringarna tränar på fint. Louis Vuitton Boko (Trixton-Frances Lavec) känns som lite extra. Här en video där han joggar intervaller i 40-tempo.

Ju fortare det går desto bättre känns han. Springer gärna 30 men det får han vänta med lite till.

Finns mer info och andelar till salu här: andelar till salu

Klicka på länken nedan om inte videon fungerar

Video på Louis och De Facto

Kategorier: Stallsnack