Catwalk känns fantastiskt fin och kommer med två raka segrar som båda tagits med mycket krafter kvar.

Vi hoppas att alla konkurrenter får se Catwalks blanka rumpa över mål

Rikard N Skoglund kör denna gång, det är V75-Champions, dvs loppen är för de kuskar som toppar V75-ligan, och det känns inte alls fel. Spåret, 2 i volten, kan vara lite lurigt och vi ändrar därför från jänkarvagn till vanlig vagn för att öka spetschansen. Öppnar även upp henne något från helstängt till helstängt med hål.

Hon har visat mkt bra form i veckan och även om det är svårt att vinna på V75 och det är riktigt bra motstånd känner jag mig optimistisk. Catwalk är en väldigt fin häst som haft diverse problem med allergier, dåligt immunförsvar och en smått fantastisk förmåga att skaffa sig sår, hovbölder m.m. De senaste starterna är de första då hon fått lite kontinuitet i träning och tävling.

Det som oroar är att några i stallet varit lite förkylda, men än så länge har Catwalk hållt sig frisk.

Stallformen är riktigt bra måste man säga, även om några hästar varit förkylda så att vi fått stryka några har vi sedan nyårsafton vunnit 5 av 10 starter.

Tvååringarna tränar på fint. Louis Vuitton Boko (Trixton-Frances Lavec) känns som lite extra. Här en video där han joggar intervaller i 40-tempo.

Ju fortare det går desto bättre känns han. Springer gärna 30 men det får han vänta med lite till.

Finns mer info och andelar till salu här: andelar till salu

Klicka på länken nedan om inte videon fungerar

Video på Louis och De Facto

Kategorier: Stallsnack