Vi är ruskigt taggade inför V75.
Vi har 3 fina hästar ut i Jori Boko (V75-2) Catwalk Ima (V75-4) och dessförinnan Another Lucky Day i V4-4

Alla 3 känns väldigt fina med extra plus för Jori Boko som jag provade med kombiskor i aluminium, vilka har halva vikten mot hans tidigare skor i torsdagsjobbet och han kändes fantastiskt bra. Ett av de bästa jobb inför start som jag kört faktiskt, så det ska bli riktigt kul.
Det är bara 3 hästar på start där vi har spår 2. Tilläggshästarna kommer på oss väldigt smidigt vilket såklart gör uppgiften svårare.
Tyvärr är även 1 Black Caviar också ute efter ledningen, och det blir inte lätt att ta en längd på honom. Känslan är att det är svårt att vinna om vi inte når ledningen så vi gör i alla fall ett försök. Om Jori visar samma explosivitet som han visat bakom bilen har vi bra chans, men det är ingen garanti att han gör det, det är ju en mycket egensinnig herre. Annars får vi ge oss och försöka köra mer på chans.
Känslan är att vi har riktig form, men är väldigt osäker hur han fungerar bakifrån. Jag tror att vi har 25% chans att spetsa, och därifrån har vi en skaplig chans att vinna. Men det är ett svårt lopp.

Catwalk känns allt fortsatt bra med. Hon gjorde det bra på V75 senast. Jag tror att hon är ytterligare bättre nu, men det är även motståndet och det blir troligtvis inte spets denna gång. Jänkarvagnen åker på trots spår 4 då jag känner att vi ändå måste gambla lite för att vinna. Tanken var att lätta henne ytterligare lite i balansen också, men de skorna fungerade inte så det blir samma aluminium som förut.
Många spikar 6 American Hill och det gör de ju som regel rätt i, verkar vara en fantastiskt fin häst, senaste insatsen imponerar. Hon har dock galopperat en del och stämmer det inte fullt ut för henne tycker jag att vi är en av de som utmanar

Another Lucky Day har fått spår 11 bakom bilen över 1640. Svårt vinna därifrån såklart, men det ska bli kul att se vad hon kan till slut nu när hon inte går någon speed från start (om inget oförutsett inträffar), hon tränar fortsatt bra, har hon en bra dag fäller hon många till slut.

Jag var med i Travcash V75 podd i veckan och där kan man höra mer utförligt vad jag tycker och tänker om hästarna, taktiken i loppen och en hel del annat. Det är första halvtimmen, sen går Albin Kjellberg och mantorps referent Albin Engdahl igenom hela V75 efter intervjun. Det var en riktigt rolig grej att göra.

Länk till youtube: https://youtu.be/eNO762BiFqk

Gillar ni det ni hör och vill vara med på deras system eller bara läsa deras tips kanni göra det här: https://travcash.se/v75-tips/

Kategorier: Stallsnack