Då går vi ut i Bronsdivisionen idag istället för Breeders imorgon. Vi blev fast i försöket, surt, samtidigt lite häftigt att vi var fast bakom tvåan, trean och femman i derbyt. Vi hade inte knäppt samtliga med lucka, men 1 eller 2 i alla fall.
Min tanke var att vi skulle kunna gå ut och dominera här när vi slapp kulltopparna men det var ett oerhört kvalitativt Bronsförsök och vi är streckade på 1%.
Iom att han var fast bakom än värre hästar senast måste jag ändå säga att han är ruggigt streckvärd. Ingen jättechans men det är ett jämnt lopp och han kan definitivt vinna.

I måndags gjorde Dooley ett ruggigt bra lopp men blev nedspeedad efter tung resa på 15,5. Var kanonfin, oxå positivt att han funkade med Kim, senast han hade annan kusk blev han väldigt stressad.
Penny fick en galopperande häst i knät i sista sväng.

Måndag 3 till start:
Brake (lopp 2) var ruggigt fin senast, men hade inte form för ett tungt lopp. Bättre nu, ingen omöjlig uppgift med flyt.
-Lopp 7 Sami: Imponerade inte sist, får en chans till får vi se. Svårt från spår 8.
-Lopp 8 Camana gjort ett par riktigt bra lopp. Tränar bra, talang för att vinna men är lite sen i psyket och fattar inte riktigt vad jobbet går ut på än, i striden om hon lägger ner sig ordentligt i grejerna.
I samma lopp kommer den förstfödda till en av mina absoluta favoriter, Brenna Boko, som vi bl.a. hade en V75-vinst med.

Kategorier: Stallsnack