Det har varit lite upp och ner i helgen.
Aega var kanon i comebacken, hade krafter kvar i mål och peppar peppar verkar hennes gamla skada inte göra sig påmind efteråt.
Sedan tog jag plats i studion och fick en massa reklamtid för mig och min nya sponsor Edel. Brenna såg laddad och fin ut i provstarterna, so far so good, men Johnny hade en sån där stolpe ut dag, smackade på henne och då blev det för mycket och hon galopperade för första gången, kul att stå i live-tv. En f-n oxå hördes visst i tv, men det kändes väl inte helt opassande.
Nåväl, Johnny körde på gränsen för att vinna och då går man ibland över gränsen, shit happens. Hon såg hursomhelst strålande ut efteråt och Johnny var mycket impad av hästen efteråt.
Anmälan till stoderbykvalen är idag och vi tror inte hon gör bort sig. Takter ville ha revansch, hoppas han kan köra, svårt att hitta en bättre storloppskusk.
Youline är en fin travare, som de flesta unghästar e Love You är hon väldigt trög, skötte sig fint i premieloppet även om hon var lite oskärpt och snubblade till. Blir en fin häst tror jag.
Flash värmde bra men var sedan halt till loppet. Vi strök honom e provstarten, mycket märkligt, vi får undersöka vad det är för fel, skulle tro att det bara är en hovböld, men vi får kolla upp det närmare för säkerhets skull. Mycket tråkigt, är ju inte så vi vill visa upp våra hästar, men huvudsaken är ju att vi hittar felet och får Flashen frisk igen.

Nya chanser idag, riktigt usla lägen. Smilla har gjort det bra på slutet. Så fin som hon är nu tror jag aldrig hon varit, har blivit stenhård och verkar tåla mycket mer träning och tuffa lopp nu än tidigare. Slog på sig lite senast och fick ta det lite lugnt, men gör nog en bra insats direkt. Spår 7 över kort distans är alltid svårt, får hoppas det löser sig, tror inte hon har form idag för att gå för mycket i spåren.
Kungen har fått ännu sämre läge, 11, och är såklart handikappad av det. Lite samma med honom, har nog inte riktigt form för att avgöra den tunga vägen än och behöver mycket tur härifrån. Bra motstånd, förhoppningsvis kör de lite mot varann och kungen har ju en löpskalle som få.
Sammanfattningsvis, fina hästar, usla lägen, med flyt kan de vinna, men vi får kanske vara nöjda med mindre.

Kategorier: Stallsnack