Ingen seger för Catwalk idag, däremot fick jag en leverans av Magnus Strömsten med segertavlor till Camanas ägare, det vet de inte om att de får än, så grattis och varsågoda.

,Catwalk gillade inte alls banan idag och var inte alls lika fin som förra veckan, kändes direkt i värmningen, så hon gjorde det ändå bra.
Tilläggas ska att banan var så bra den kunde vara, inget att gnälla om med allt regn som varit, men Cat gillade det inte, när vi var ute bakom bilen i torsdags var hon ruggigt fin på Mantorps bana som varit fantastiskt bra ett tag nu, synd att det skulle bli sånt här väder idag.

Kul också att köra Sami idag som blivit stallkamrat med Jesper Sånna hos Jan Gustavsson,

väldigt fin och kanske vunnit om han inte tappat lite 300kvar (bra som trea) där är det stallform så det skriker om det. Jesper Sånna är ett kul drag på V86, jag var trea med honom mot ruggigt bra hästar förra veckan, så fin har han aldrig varit, hoppas Janne kan hänga dit honom nu när han kör själv I ett amatörlopp. Ingen lättkörd häst dock, så det kan bli lite vad som helst, men det var en riktig ”nästagångare”.

Såhär såg Dooley ut sista 200 I fredagsjobbet inför V75 på Färjestad:

Kategorier: Stallsnack